- 20%
ID: #14169

Baze Ngjitese Telefoni Opti 90567

7,60
Përfshirë TVSH

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Përshtatës universal, universal – Clear

Baza ngjitëse. Ngjitet në sipërfaqe të sheshta dhe pak të lakuar (pa teksturë, jo poroze) si plastika dhe metali.

E përputhshme me të gjitha montimet Optiline.Sistemi i fiksimit/lirimit të shpejtë Duolock.

Informacion shtesë

Nënkategoria

TELEFON

Grupi

MOTO

Brendi

OPTILINE

Ju gjithashtu mund të pëlqeni