ID: #9660

Aditiv Pastrues Start-stop Me Nafte 200ml Stp® 75200en En33a

8,90
Përfshirë TVSH

Sasia
Stok i mjaftueshëm
Transporti
Dorzimi Brenda 2 ditë pune
Posta Në çdo blerje mbi 15€, posta falas!
Blej tani

Keni pyetje rreth produktit?

+383 49 974 002

Përshkrim

Start-stop është një sistem i cili ndërpret një motor benzine ose naftë kur makina është e palëvizshme në mënyrë që të reduktojë konsumin e karburantit dhe emetimet. Kur frena lirohet, ose tufa është e kyçur dhe shoferi është gati të lëvizë përsëri, motori ndizet.Një makinë normale pa start-stop automatik mund të pritet të kalojë deri në 50,000 ngjarje start-stop gjatë jetës së saj. Megjithatë, makinat me start-stop automatik mund të nisin dhe ndalojnë deri në 10 herë më shumë!Reperkusioni i kësaj është se teknologjia e motorit start-stop është më e ndjeshme ndaj grumbullimit të depozitave. Pasi të jenë grumbulluar depozitat në sistemin e marrjes së karburantit, pronari-drejtuesi i një automjeti me motor start-stop do të përjetojë humbje të energjisë, probleme me drejtimin dhe emetimet e gazrave. STP® Start-Stop Engine Cleaner është këtu për të ndihmuar.

Informacion shtesë

Nënkategoria

ADITIVA

Grupi

AUTO

Brendi

STP

Ju gjithashtu mund të pëlqeni