• Produktet Little Joe

    Little Joe      itali

      www.supair-drive.com

      Partner Since: 2016    LITTLE JOE është një varg i markave te reja te aromave që janë krijuar të duken si karaktere të animuara 3D, secila me një ngjyrë të ndryshme dhe aromë. Prodhuar ne Itali. Ato vijnë me një klip të veçantë që mundësojne aromatike karakterin LITTLE JOE të jetë i pajisur me një A/C ajër, e cila ndihmon për të shpërndarë aromë rreth kabinës. Pasi te vendoset, LITTLE JOE do të vazhdojë të japë aromë për 45 ditë.