• Produktet Osram

    Osram      Gjermani

      www.osram.com

      Partner Since: 2010    Osram është furnizues global i lampave me pozitë dominuese në treg. Linja e gjërë e produkteve përfshinë tërë rrjetin e ndriçimit, nga burimet e dritës e deri tek sistemet e menaxhmentit të dritave, në përgjithësi dhe në ndriçim të veçant. OSRAM është një kompani me portfolio të gjërë. Pjesë e madhe e suksesit tonë është ekipi ynë tejet i motivuar dhe dedikuar që na mbanë gjithmonë në hap me teknologjin në tregun e ndriçimit.