• Osram Llamb 12V 80W H1
  Osram Llamb 12V 80W H1
  Osram Llamb 12V 80W H1 Osram Llamb 12V 80W H1 Osram Llamb 12V 80W H1
    4008321276568
    62150CBH
  Kategoria: Osram Halogene

  Osram Llamb 12V 55W H1 2 copa

  Dritat e makinave janë projektuar për të zëvendësuar llambën e djegur pa dallim në fuqi dhe ndriçim në krahasim me ato të pajisura nga prodhuesi i makinës. Ata kanë një jetëgjatësi të lartë. Vëmendje: Ky produkt duhet të përdoret me rele për shkak të vatit (80W).