• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • PRO TANK X3 CARBON NGJITES PER MOTORRA
  PRO TANK X3 CARBON NGJITES PER MOTORRA PRO TANK X3 CARBON NGJITES PER MOTORRA PRO TANK X3 CARBON NGJITES PER MOTORRA
  PRO TANK X3 CARBON NGJITES PER MOTORRA
  8000692905128
  90512

  Montim i lehtë. Mbron rezervuarin nga gërvishtjet e shkaktuara normalisht nga rripat, zinxhirët, butoni. Rezistent ndaj ujit dhe UV-se.