• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Sport Lux Gold
  Sport Lux Gold
  Sport Lux Gold
  3800034957977
  SL01

  Dizajn elegant dhe aromë me shije të shkëlqyeshme, janë atributet e linjës së aromave të freskëta. I projektuar për njerëzit me shije luksoze

  1. Hapeni paketimin lartë

  2. Tërheqni aromen sipas dëshirës tuaj, aq më shumë që e tërheqni aq më e fortë do të jetë aroma