• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML
  SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML
  SPREJ POLIR CERAMIC 3NE1 HYBRID 500ML
  5010322533433
  53343

  Sprej polir ceramic hybrid solutions 3 ne 1 eshte sprej per mbrojtjen e detajeve. Perdoreni kete produkt rregullisht duke e pastruar dhe ju do te siguroni mbrojtjen e qeramikes me polimere super hidrofobike ne siperfaqen e automjetit tuaj.

  • Permban polimere te lengshme pa uje per pastrim dhe mbrojtje pa gervishtje ne te gjitha siperfaqet.

  • Do te mbaje pamjen e jashtme te makines suaj si te re dhe do te ndihmoje te qendroj e paster me gjate me polimere super hidrofobike duke ndihmuar te parandaloje pluhurin nga ri- depozitimi ne siperfaqet e jashtme

  Hapi 1:
  Mos e perdorni ne siperfaqe te nxehta apo ne rreze te diellit. Tundeni mire.

  Hapi 2:
  Thith cdo zone te ndotur. Perhapeni dhe pastroni fort me nje lecke microfiber.

  Hapi 3:
  Kthejeni lecken mikrofiber nga ana e paster per nje shkelqim te larte. Mund te perdoret ne te gjitha siperfaqet e jashtme duke e perfshire dhe xhamin. Mos e perdorni ne majat e konvertueshme.