• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML
  SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML
  SPREJ POLIR CERAMIC HYBRID 500ML
  5010322533426
  53342

  Metoda e fundit ceramic e qendrueshme per mbrojtjen e siperfaqes se automjetit tuaj. Shume I lehte per tu perdorur. Sprejin vetem e sperkatni ne nje lecke dhe e fshijeni,ku do ti jepni nje shkelqim dhe mbrojtje siperfaqes se automjetit.

  • Jepni nje hidrofobitet te pakrahasueshem dhe mbrojtje qeramike qe do te zgjase minimum 6 muaj.

  • E mban pamjen e jashtme te re dhe ndihmon makinen tuaj te qendroje me paster per shkak te pengeses mbrojtese super hidrofobike.

  • I lehte per t’u perdorur.

  • Arome tropikale.

  Hapi 1:
  Lajeni dhe thajeni makinen.

  Hapi 2:
  Tundeni mire.

  Hapi 3:
  Ri-lani nese eshte e nevojshme per te maksimalizuar shkelqimin. Shperlajeni per here te fundit per te nxitur efektin.