• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV PASTRUES NAFTE INJEKTORI 200ml
  ADITIV PASTRUES NAFTE INJEKTORI 200ml
  ADITIV PASTRUES NAFTE INJEKTORI 200ml
  5020144800590

  ADITIV PASTRUES NAFTE INJEKTORI 200ml STP®

  • RIKTHEN PERFORMANCEN
  • REDUKTON EMITIMIN E GAZRAVE
  • KURSEN KARBURANTIN


  STP® Pastrues nafte injektori është formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e dëmshme nga sistemet e injektimit me naftë. Një trajtim ndihmon injektorët për të rikthyer energjine e humbur dhe llakun e injektuesit, shperndarja e shpejt e depozitave ndihmon për ta përmirësuar performancën e motorit. Dallimi do të vërehet në shumicën e rasteve brenda 80 km.

  Përdorimi:


  • Thjesht shtoni në tank tuaj të karburantit çdo 5000 km.


  A është i sigurt për t'u përdorur në automjetin tim?

  STP® Pastrues nafte inxhekcioni është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë duke përfshirë DI, IDI dhe hekurudhën e përbashkët, dhe konvertuesit katalitikë.

  MBAJ SHENIM!

  STP® Pastrues nafte injektori është perfekt për rikthimin e fuqisë dhe përshpejtimit të motorrit