• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV TRAJTUES NAFTE 200ml
  ADITIV TRAJTUES NAFTE 200ml
  ADITIV TRAJTUES NAFTE 200ml
  5020144800545

  ADITIV TRAJTUES NAFTE 200ml

  Mban sistemet e karburantit të pastra

  • PARANDALON NDËRTIMIN E DEPOZITAVE TË DËMSHME
  • REDUKTON EMITIMIN E GAZRAVE DHE TYMIT
  • KURSEN KARBURANTIN
  • PËRMIRËSON CETANEN

  STP® Aditiv trajtues nafte është formuluar posaçërisht për të hequr llakun, depozitat e karbonit dhe ujë nga sistemet e karburantit me naftë, të cilat mund të shkaktojnë performancë të dobët, korrozion dhe harxhim të karburantit. Kombinimi shumë i koncentruar i detergjentit, dispersantit dhe stabilizuesit do të ruajë efikasitetin dhe kostot më të ulëta operative për motorët me naftë. STP® Përforcues nafte i cetanit gjithashtu do të lehtësoj ndezjen e motorit në temperatura të ftofta.

  Përdorimi:

  Një shishe prej 200ml STP® Përforcues nafte do të trajtojë 40-50 litra naftë, dhe duhet të shtohet direkt në një rezervuar të plotë.


  Për rezultatet më të mira përdorni çdo 2000 km.