• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV PASTRUES START-STOP ME NAFTË 200ml
  ADITIV PASTRUES START-STOP ME NAFTË 200ml
  ADITIV PASTRUES START-STOP ME NAFTË 200ml
  5020144215028

  ADITIV PASTRUES START-STOP ME NAFTË 200ml STP®

  Është i dizajnuar për të ndihmuar ndezjen dhe ndaljen e motorit më mirë dhe për një jetë-gjatësi më të madhe.
  • PASTRON DHE MBRON PJESËT KRYESORE TË MOTORRIT
  • MBAN SISTEMIN E MARRJES SË KARBURANTIT TË PASTËR
  • NDIHMON NË KURSIMIN E KARBURANTIT
  • REDUKTON EMITIMIN E GAZRAVE

  START-STOP është një sistem që ndan naftën kur makina është e palëvizshme, në mënyrë që të reduktohet konsumi dhe emetimet e karburantit. Kur frena lëshohet, ose friksioni është angazhuar dhe shoferi është i gatshëm të lëvizë përsëri, ndizet motori.


  Një makinë normale pa start-stop automatik mund të pritet të kalojë deri në 50,000 ngjarje të start-stop gjatë jetës së saj. Sidoqoftë, me aktivizimin automatik start-stop çdo herë që makina të vijë në heshtje, figura rritet në mënyrë dramatike.

  Përfundimi i kësaj është teknologjia start-stop e motorit është më e ndjeshme ndaj krijimit të depozitave. Sapo depozitat të kenë ndërtuar në sistemin e marrjes së karburantit, shoferi i një automjeti me një motor start-stop do të përjetojë; humbje të fuqisë, çështje të vozitjes së aftësisë dhe shkarkime të ndotjës në tubin e shkarkimit.

  Aditiv pastrues i ndezjes dhe ndaljes së makinës me naftë, është i formuluar posaçërisht për të ndihmuar motorët ndezjen dhe ndaljen më mirë dhe për një jetë-gjatësi më të madhe, pastron dhe mbron pjesët kryesore të motorrit, mban sistemin e marrjes së karburantit të pastër, ndihmon në kursimin e karburantit dhe reduktimin e emisioneve.

  Përdorimi:

  Thjesht shtoni në tank tuaj të karburantit çdo 3200 km


  MERR SHËNIM!

  Sistemet moderne start-stop do të thotë se motori juaj i makinave mund të fillojë dhe të ndalojë deri në 10 herë më shumë se një motor pa STP® Aditiv pastrues të ndezjes dhe ndaljes së makinës me benzinë