• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV PASTRUES ULTRA 5 ne 1 NAFTE 400ml
  ADITIV PASTRUES ULTRA 5 ne 1 NAFTE 400ml
  ADITIV PASTRUES ULTRA 5 ne 1 NAFTE 400ml
  5020144800132

  ADITIV PASTRUES ULTRA 5 ne 1 NAFTE 400ml STP®

  Formula jonë më e avancuar me STP® Wearguard
  • RIKTHIM I PERFORMANCËS
  • PËRMIRESON LUBRIFIKIMIN
  • NDALON KORROZIONIN
  • PËRMIRËSON CETANEN
  • PARANDALON NDEZJET E VËSHTIRA DHE HEZITIMIN E MOTORIT
  • NDIHMON NË KURSIMIN E KARBURANTIT
  • REDUKTON EMITIMIN E GAZRAVE


  Projektuar me një përzierje të veçantë të detergjentëve me performancë të lartë, cetan dhe përmirësues i lubrifikimit, STP® Aditiv pastrues ultra 5 ne 1 nafte është formula jonë më e avancuar. I dizajnuar për të sjellë më të mirën në makinën tuaj, STP® Aditiv pastrues ultra 5 ne 1 nafte ndihmon në rikthimin e performancës që dikur e keni gëzuar. Pra, nëse dëshironi të rrisni performancën në motorin tuaj dhe ti jepni makinës tuaj pastrimin përfundimtar duke rezultuar në më shumë kilometra dhe me shumë karburant në tankën tuaj, STP® Aditiv pastrues ultra 5 ne 1 nafte është produkti perfekt për ju dhe automjetin tuaj.

  Përdorimi:

  Thjesht shtoni në tank tuaj të karburantit çdo 6500 km


  A është i sigurt për t'u përdorur në automjetin tim?

  STP® Aditiv pastrues ultra 5 ne 1 nafte është i përshtatshëm për të gjithë motorët me naftë, përfshirë DI, IDI dhe të përbashkët, dhe konvertuesit katalitikë.


  MERR SHËNIM!
  I përsosur për të dhënë sistemit tuaj të karburantit pastrimin përfundimtar me mbrojtje shtesë dhe përmirësimin e cetanit.