• LAMPA KUTI BAGAZHI D-BOX 430L BLACK
  LAMPA KUTI BAGAZHI D-BOX 430L BLACK
  LAMPA KUTI BAGAZHI D-BOX 430L BLACK LAMPA KUTI BAGAZHI D-BOX 430L BLACK
    8034057600120
    N60012
  Kategoria: Exterier

  ABS me metakrilat akrilik anti-gervishes. Plastike ABS rezistente ndaj rrezeve ultra violet .
  Trashësia 4 mm në origjinë.
  Sistemi i mbylljes qendrore me 2 ose 3 pikat e fiksimit.
  Sistemi i hapjes: pincë metalike me suste.
  Sistemi i montimit te shufrat: grup i dyfishtë i grepeve "U" (4x60 mm + 4x92 mm) dhe i përshtatshëm (opsional)
  Përfshir: manual udhëzues + 2 shiritat fiksues për mbajtjen e ngarkesës