• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml
  Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml
  Krem Per Mbrojtje Te Lekures 500ml
  5010322754302
  FG5430 FG7631 51793

  Mbron lëkurën nga rrezet e diellit UV. Kthen në gjendje të mëparshme butësinë natyrale. I përshtatshëm për të gjitha ngjyrat e lëkurës. I pasuruar me glicerinë për të krijuar njomësi. Pastron dhe mbronë lëkurën. Përdoret edhe në gamën e gjërë të gjësendeve të amvisërisë, si psh torba, çanta, mobilje dhe rekuizita sportive.

  Përdorimi:
  1. Tundeni mirë shishen.
  2. Gjithmonë testoni një pjesë të sipërfaqes para përdorimit. Nëse ka efekt të kundërt mos e përdorni.
  3. Zbrazni produktin në një leckë të pastër, të butë dhe pa ngjyrë dhe zbatoni në sipërfaqe me lëvizje të vazhdueshme qarkore.
  4. Pritni 1-2 minuta.
  5. Lustrojeni lehtësisht duke përdorur një leckë të pastër e të butë.