• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Eleminues Grithjesh 100 ml
  Eleminues Grithjesh 100 ml Eleminues Grithjesh 100 ml
  Eleminues Grithjesh 100 ml
  5010322774225
  FG7422 51683

  Heq grrithjet, e lehtë për të përdorur dhe e sigurt për të gjitha llojet e ngjyrave. Këshilla: Kremi për heqjen e grithjeve është krijuar për heqjen e grrithjeve dhe shenjave të vogla dhe jo serioze. Nuk do të heq grrithjet apo shenjat e thella. Për grrithje të thellë përdorni bojë sipass udhëzimeve të prodhuesit dhe aplikoni kremin pastaj që të fitoni një efekt të përkryer. Vazhdoni proceduren duke e larë veturën me dyll nga Turtle Wax për shkëlqim dhe mbrojtje.

  Origjina: Francë

  Përdorimi:

  1. Aplikoni duke e përdorur një leck të butë

  2. Fërkojeni grrithjen me presion të fortë në lëvizje para dhe prapa

  3. Lejoni produktin të thahet pas aplikimit pastaj fshijeni me një leck të terur

  Paralajmërim: Mbani larg fëmijëve