• LAMPA Doreze ndrruesit shejtesis univerzal zi/bardh
  LAMPA Doreze ndrruesit shejtesis univerzal zi/bardh
  LAMPA Doreze ndrruesit shejtesis univerzal zi/bardh LAMPA Doreze ndrruesit shejtesis univerzal zi/bardh
    8000692001264
    00126
  Kategoria: Interier

  Aliazh alumini dhe lëkurë
  Çelës lëkure dhe alumin.
  Përshtatshmëria universale për të gjitha levat standarde (maksimumi Ø 15 mm) dhe levat me sistemin e levizjes me kthesë (Ø 33 mm max)
   
  Përshtatshmëria universale