• LAMPA Shirit alumini 4M x 7mm PILOT
  LAMPA Shirit alumini 4M x 7mm PILOT
  LAMPA Shirit alumini 4M x 7mm PILOT LAMPA Shirit alumini 4M x 7mm PILOT
    8000692208724
    20872
  Kategoria: Exterier

  Fleksibël, mund të lakohet për të formuar dhe prerë në madhësi. Kasetë speciale ngjitëse për një mbërthim të sigurt dhe të gjatë në plastikë dhe metale. Ideal për dyer, grila radiator