• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BLLOKUESE RRYPI 2/1
  BLLOKUESE RRYPI 2/1 BLLOKUESE RRYPI 2/1 BLLOKUESE RRYPI 2/1
  BLLOKUESE RRYPI 2/1
  8000692723883
  72388

  Universale për rripat e sigurisë para dhe pas me rregullimin e lartësisë

  Shmangni tensionin e vazhdueshëm dhe të pakëndshëm të rripit në trup. Rregulloni tensionin e mbështjellësit të rripave pa rrezikuar efikasitetin e rripave

  Shënim: Të përdoret në përputhje me rregullat e vendit tuaj.