• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BLLOKUESE TIMONI PROFESIONAL
  BLLOKUESE TIMONI PROFESIONAL BLLOKUESE TIMONI PROFESIONAL BLLOKUESE TIMONI PROFESIONAL
  BLLOKUESE TIMONI PROFESIONAL
  8000692654002
  65400

  Sistemi i vetëbllokimit.
  2 xhupë të dyfishtë për sigurinë shtesë.
  Madhësia kompakte, mund të ruhet lehtësisht nën sediljen e veturës.
  Çeliku i ngurtë dhe plotësisht i veshur me plastikë për të parandaluar gërvishtjet në rrota drejtuese dhe në brendësi të veturave.
  Përshtatshmëria universale për të gjithë rrotat e drejtimit, me dhe pa airbag.
  Shumë e dukshme kur instalohet.
  2 çelësa të përfshirë