• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • OK-Lock security
  OK-Lock security OK-Lock security OK-Lock security OK-Lock security
  OK-Lock security
  8000692653722
  65372

  Bllokimi i timonit të sigurisë së lartë
  Sistemi i vetëbllokimit, madhësia jashtëzakonisht kompakte. Kornizë çeliku e ngurtë anti-sharrë e palosshme dhe bllokohet
  Grip të veçantë të gomës.
  aliazh kromi përfundojë