• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DEKORUESE PER DYER E LAMPARE
  DEKORUESE PER DYER E LAMPARE DEKORUESE PER DYER E LAMPARE DEKORUESE PER DYER E LAMPARE DEKORUESE PER DYER E LAMPARE DEKORUESE PER DYER E LAMPARE DEKORUESE PER DYER E LAMPARE
  DEKORUESE PER DYER E LAMPARE
  8000692208311
  20831

  I përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. I madh si mbrojtës derë / pasqyrë, dekorime për trupin e makinave, pult, skuter ...