• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DEKORUES I CELESIT TE AUTOMJETIT- SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN - 2
  DEKORUES I CELESIT TE AUTOMJETIT- SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN - 2 DEKORUES I CELESIT TE AUTOMJETIT- SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN - 2
  DEKORUES I CELESIT TE AUTOMJETIT- SEAT, SKODA, VOLKSWAGEN - 2
  8000692015469
  1546

  -Prodhuar nga silikoni me cilësi të lartë, elastike dhe të lahet.

  -Mbroni çelësin tuaj nga gërvishtjet dhe rëniet ose mbuloni shenjat tashmë ekzistuese, një mbrojtje me stilin.

  -Lehtë për t’u aplikuar, i përsosur i përsosur pa ndikuar në funksionet e butonave.