• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  8000692945247
  94524


  Përputhet me rregulloret italiane për të transportuar fëmijë deri në një peshë maksimale prej 15 kg.

  Rrip dhe jastëk sigurie që mund të lahet.

  Për biçikleta me diametër të kolonës drejtuese midis 1 "dhe 1" 1/8, madhësia e timonit midis 26 "dhe 28". Ngjyra të ndryshme