• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  8000692945223
  94522

  TUV miratoi transportimin e fëmijëve deri në një peshë maksimale prej 15 kg.

  Mbështetëse për rregullimin e këmbës, rrip sigurie që mund të lahet dhe jastëk. Për biçikleta me diametër të kolonës drejtuese midis 1 "dhe 1" 1/8, madhësia e timonit midis 26 "dhe 28". Ngjyra të ndryshme