• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  KARRIGE BICIKLETE PER FEMIJE
  8000692945216
  94521

  E fortë dhe e rehatshme, TUV miratoi të transportojë fëmijë deri në një peshë maksimale prej 22 kg. Mbështetëse për rregullimin e këmbës, rrip sigurie që mund të lahet dhe jastëk. Për biçikleta tradicionale vetëm me raft biçikletash të pasme. Ngjyra të ndryshme.