• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  8000692699805
  69980

  Testuar dhe miratuar universalisht sipas rregullores ECE 44/03 për Grupin 2,3.
  I përshtatshëm për fëmijët nga 15 deri në 36 kg.
  Mund të instalohet në sediljen e pasagjerit ose në pjesën e pasme.
  Montimi me rrip sigurimi standard 3-pikësh.
  Kreu i mbështetëseve të rregullueshme.
  Mbështetëse e lehtë me dy pjesë