• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  Ulese karrike per femije 15-36kg automjeti
  8000692699720
  69972

  Për fëmijët që kanë peshë prej 15 deri 36 kg.
  Seritë De-Luxe, me mbulesë tekstili të mbushur plotësisht.
  Struktura e ngurtë me krahët dhe mbajtësit e rripave të sigurisë.
  Mbulesa mikrofibre e shkrirë dhe poliestër lahet. I përshtatshëm për përdorim në pjesën e përparme ose të pasme