• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti
  Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti
  Ulese karrige per femije 0-13kg automjeti
  8000692699768
  69976

  Për fëmijët që kanë peshë nga 0 deri në 13 kg.
  Miratuar sipas ECE R44 / 04 për transportimin e fëmijëve nga lindja në 13 kg. peshë.
  Përfshin hije dielli dhe dorezë të rregullueshme.