• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE
  HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE
  HELMET S FEMIJEVE BICIKLETE
  8000692940648
  94064

  11 gypat e ajrit, bllokimi i kokës mikrometrike.
  Mbushja e brendshme e lëmuar e cila lahet.
  Rrjeti i mbrojtjes së hornetit. CE, EN1078.
  Ngjyra dhe dizajni të ndryshme