• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV KUNDER RRJEDHJES VAJIT
  ADITIV KUNDER RRJEDHJES VAJIT
  ADITIV KUNDER RRJEDHJES VAJIT
  790920125548
  EO414

  Është shumë efikas në ndalimin e rrjedhjes së vajit tek automjetet dhe furgonët. Përzihet me vajin i cili gjendet në motor. PËRDORIMI: Preparati zbrazet në motorrin e ngrohtë dhe motorri duhet të qëndrojë duke punuar për nja 30 minuta derisa të ndalet rrjedhja e vajit.