• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV NAFTE
  ADITIV NAFTE
  ADITIV NAFTE
  790920014057
  DT508

  Përforcues që rritë forcën e naftës dhe përmirëson punën e motorrit. Pastron sistemin e furnizimit të naftës dhe tretë mbeturinat e mbledhura gjatë djegies. Ndalon formimin e korrozionit në rezervuar dhe komplet sistemit të furnizimit me benzinë. Rritë jetëzgjatjen e punës së motorrit. Pengon ngrirjen e naftës gjatë stinës së dimrit. PËRDORIMI: Pastruesi zbrazet i tëri në rezervuarin i cili duhet të mbushet plot. Rezervuarin duhet ta shpenzoni gati në minimum para se ta rimbushni, ashtu që efekti të jetë 100 %.