• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADETIV PER MIRMBAJTJEN E MOTORRIT 946ML
  ADETIV PER MIRMBAJTJEN E MOTORRIT 946ML
  ADETIV PER MIRMBAJTJEN E MOTORRIT 946ML
  790920001262
  AL629

  Përdoret nëpër motorat me benzin dhe naftë.
  Siguron mbrojtje maksimale deri në 50,000 km. Rritë performancën dhe zvogëlon shpenzimet e derivatit gjatë ndezjes së makinës. Mund të përzihet me të gjitha llojet e vajrave duke i përfshirë edhe ato sintetike.
  PËRDORIMI: Ndërroni vajin së bashku me filterin e vajit. Përdorni 80 % vaj dhe 20 % Aditiv AL-629.