• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ALARM KUNDER MINJEVE
  ALARM KUNDER MINJEVE ALARM KUNDER MINJEVE ALARM KUNDER MINJEVE ALARM KUNDER MINJEVE ALARM KUNDER MINJEVE
  ALARM KUNDER MINJEVE
  8000692745298
  74529

  Instalimi i brendshëm.

  Lëshon një kombinim të ultratingujve dhe dritave të bezdisshëm për brejtësit, duke i mbajtur larg automjetit në mënyrë efektive, të sigurt, duke respektuar mjedisin dhe me konsum të ulët të baterive.

  Konsumi aktual 50 -70 mA

  Frekuenca tejzanore 22-45 KhZ

  Konsumi i energjisë 0.6 W