• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DETERGJENT PER LARJE TE DYSHEMESE 5KG SOMER
  DETERGJENT PER LARJE TE DYSHEMESE 5KG SOMER
  DETERGJENT PER LARJE TE DYSHEMESE 5KG SOMER
  10340
  AKS2751


  Pastrues universal pa aromë

  Agjent shumë qëllimesh që, falë fuqisë së tij të lartë të grirjes, lejon një pastrim të përsosur edhe në prani të papastërtisë së fortë, si me origjinë organike, ashtu edhe nga inorganike. Rekomandohet për dysheme, pllaka, sipërfaqe të llakuar, emaluar dhe pikturuar, linoleum, çelik, korniza druri, mjete dhe pjesë mekanike. Agjent i energjisë me shkumë të ulët të formuluar me substanca shumë të tretshme. Rekomandohet në vendet nën kontrollin HACCP.