• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DETERGJENT I RROBAVE ME NGJYRE LAOLAN 10KG
  DETERGJENT I RROBAVE ME NGJYRE LAOLAN 10KG
  DETERGJENT I RROBAVE ME NGJYRE LAOLAN 10KG
  9942045009970
  AKL2371

  Rekomandohet për pastrimin e rrobave në dru, mëndafshi dhe fibra sintetike si me dorë ashtu edhe me makinë larëse. Produkt i përqendruar me pH asnjanës, aromatik. Plotësisht largon papastërtinë, madje edhe në prani të ujit të fortë, duke përtërirë ngjyrat dhe duke i dhënë butësi pa rroba të ndjera.