• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ISICLOR 5 KG
  ISICLOR 5 KG
  ISICLOR 5 KG
  8002424023506
  AKI2352

  Nevojshme për mirëmbajtjen e banjove. Pastrues i shkëlqyeshëm që ka një veprim higjienizues në sipërfaqet e pllakëzuara, lavamanë, dushe, vaska. Efekti i saj jep një pastrim të shpejtë dhe higjienë në çdo lloj sipërfaqeje. Aromatike. Nuk lë asnjë hijezim.