• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ANTI OKSIDUES KANDELE
  ANTI OKSIDUES KANDELE
  ANTI OKSIDUES KANDELE
  790920601905
  AS004R

  Lubrifikon pjesë të presionit të lartë të kontaktit
  Mbështet temperaturat ekstreme deri në 1093 ° C
  Parandalon korrozionin dhe sekuestrimin e pjesëve