• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ADITIV PASTRUES I SISTEMIT TE NAFTES
  ADITIV PASTRUES I SISTEMIT TE NAFTES
  ADITIV PASTRUES I SISTEMIT TE NAFTES
  790920014255


  • Rrit ekonominë e karburantit të naftës

  • Ndihmon në rikthimin në fuqinë maksimale

  • Zvogëlon Emetimet dhe Shkarkimet e Zeza

     HC dhe CO