• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ALARM DRIT PER RIKFERC
  ALARM DRIT PER RIKFERC ALARM DRIT PER RIKFERC ALARM DRIT PER RIKFERC ALARM DRIT PER RIKFERC
  ALARM DRIT PER RIKFERC
  8000692981979
  98197

  21W llambë halogjene me sinjal paralajmërues. Specifik për ecjen mbrapa të kamionit. Kur ecni pas, llampa ndizet dhe në të njëjtën kohë lëshon një sinjal paralajmërues (≥ 95 dB)