• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • CANDIMAN PASTË PËR LARJEN E DUARVE 1 KG
  CANDIMAN PASTË PËR LARJEN E DUARVE 1 KG
  CANDIMAN PASTË PËR LARJEN E DUARVE 1 KG
  8002424000613
  721

  Një detergjent me materiale grryese, menjanon shumë shpejtë ndyrësirat prej vajrave dhe yndyrerave etj. Permbane glicerinë. Ideale për mekanikët, tipografët etj.