• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • GOOD KONCENTRAT PËR LARJEN E ENËVE ME DUAR 5KG
  GOOD KONCENTRAT PËR LARJEN E ENËVE ME DUAR 5KG
  GOOD KONCENTRAT PËR LARJEN E ENËVE ME DUAR 5KG
  8002424023117
  AKG2314

  Detergjent me aromë me koncentrat të lartë i përshtatshem për përdorim manual. Me lehtësi largon yndyrën dhe pisllëqet nga pijata, gotat. Përmban: (Reg CE 648/2004): substanca anionike 5-15%, substanca jo-jonike < 5%, aromë (Limon-D, citral), mbrojtës (methylisothiazolinone, methylchloroisothiazilonone), ngjyrë, NUK PËRMBAN FOSFOR (P). Biodegradues deri në 90%.