• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • GLICERIN BLOKAR 250ML DOT 4
  GLICERIN BLOKAR 250ML DOT 4
  GLICERIN BLOKAR 250ML DOT 4
  4015838084845
  520

  Specifik për automjetet me fuqi të madhe të motorrit si dhe kur sistemi i frenave ka të bëjë me peshë të madhe të automjetit. Nuk bën ndryshime në pjesët metalike apo të gomave. Qëndron stabil në temperatura të larta dhe të ulëta. Rekomandohet për frenat me disk plloqa dhe gurtne si dhe për sistemet ABS. Pika e vlimit: 265 C, pas lagies: 165C. Pika e ngrirjes: -50 C. Është në përputhje me STANDARDET E SIGURISË DOT 4 dhe rregullave të SAE 3/1703 D