• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DAMY S06 10KG
  DAMY S06 10KG
  DAMY S06 10KG
  8002424021373
  AKD2127

  Përshkrimi: Detergjent i duarve pH isodermik.
  Pastron lëkurën e përlyer dhe lë një aromë të këndshme në duar.
  E përshtatshme për zyre, restorante dhe hotele.
  Përmban mbrojtës të lëkurës.
  Përbërësit: Ujë, sodium sulfat laureth, klorid amoniak, aromë, C.I. 42090, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone.