• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • BRI N 7 10KG
  BRI N 7 10KG
  BRI N 7 10KG
  8002424020758
  AKB2077

  Detergjent neutral me shkëlqim pH, i jep shkëlqim enëve dhe gotave, lehtëson procesin e tharjës, shmang krijimin e shenjave.
  Rekomandohet veçanërisht për ujërat e butë.