• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DETERGJENT EKSTERNAL DIMER 5KG
  DETERGJENT EKSTERNAL DIMER 5KG
  DETERGJENT EKSTERNAL DIMER 5KG
  3903420460799
  1271

  Me cilësi të lartë agjent i dyfishtë-komponent, që ka një fuqi shumë të madhe edhe në mbetjet e vjetra. Shkrin filmat e trafikut dhe nuk ha në ndonjë ngjyra apo metale. Gjithanshëm, është e rekomanduar për makina, kamionë, frigorifer, motorët, etj Gjithashtu të përshtatshme për dysheme dhe mjete te punes, vaj-mullinj, thertore etj produktit Shumë interesante dhe e suksesshme: të mirë shitur. Holluar në ujë 1: 70-100 për operacionet e para-larje; 1: 40-60 për pastrimin normale dhe në fabrika; 1: 6-12 për rrota dhe motorët.