• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • DETERGJENT I LENGSHEM VINET 25KG
  DETERGJENT I LENGSHEM VINET 25KG
  DETERGJENT I LENGSHEM VINET 25KG
  8002424073136
  6693

  DETERGJENT I LENGSHEM UNIVERSAL

  Produkt shumë interesante, e rekomanduar për përdorime dhe qëllime të ndryshme. Shumë të sigurt. Të fortë për çdo lloj të fëlliqur, organike apo inorganike. Rinovon ngjyra. Hygienizing efekt. Lë një erë të këndshme. Rekomandohet për të brendshme të makinave, por në mënyrë për pompat e benzinës, makina mjet, pjesë të vogla metalike, filtër, tenxhere-hoods, dysheme dhe sipërfaqet në dru, gome, lacquered, emaluar, linoleum, vinyl, etj holluar në ujë në proporcion 1:10 -15.