• Vetura    
 • Kamioni    
 • Motoçikleta    
 • Bicikleta    
 • Shtëpi    

 • ANTEN DEKORUESE KARBON
  ANTEN DEKORUESE KARBON ANTEN DEKORUESE KARBON
  ANTEN DEKORUESE KARBON
  8000692401606
  40160

  Hi-tech alumini dhe zëvendësimi i karbonit-fibër.
  Përshtatet tek të gjitha antenat çati që kanë Ø 5, 6 ose 7 mm bazë përshtatshëm.